Lite höstbabbel
Postat i Allmänt

Oj vad det vart en lång bloggpaus den här gången. Det börjar vara så länge sen jag skrev nu att jag glömt bort hur man egentligen gör. Sanningen är den att jag haft rätt så fullt upp nu under september att jag fokuserat på annat som känts viktigare. Det har till exempel gått åt enormt mycket tid jämfört med vanligt till att plugga. Sen har även hockeysäsongen dragit igång vilket inneburit att jag börjat jobba lite grann. 
 
Vad mer har hänt under månaden som gått? Sommaren tog förväl och istället kom hösten. Det är nollgradigt när man cyklar till skolan på mornarna och trots att man fryset arslet av sig kan man inte låta bli att tycka det är lite mysigt ändå. När träden skiftar i olika färger och man får dra på sig varma mjuka koftor och tröjor. Fast tycker ändå bäst om sol och värme så det känns bra att jag åker utomlands i slutet av oktober. Att få sig en sista snutt av värme innan snön kommer blir skönt!
 
Åkte ju bort höstlovet även förra året, men då till England. Och även om det var rätt så kallt där med så var det skönt med lite omväxling från Skellefteå bara några dagar. Det var perfekt att vi åkte dit över halloween då det är en annan tradition där än här i Sverige och i alla butiker hade man pyntat och personalen klätt ut sig. Det är häftigt att se sånt tycker jag, just för att det är så annorlunda från hemma.