En sån där bra dag
Postat i Allmänt

Vilken dag jag har haft idag! Ledig från jobbet och absolut inga tråkiga måsten så som städ eller tvätt. Vaknade tidigt av mig själv då jag slocknade långt innan jag egentligen behövt göra igår kväll. Men då fick jag mig en lugn morgon och lite mys med Jesper innan jag for och mötte upp Mathilda för att köpa hårfärg och fixa frippen. Är sååå nöjd och känns verkligen som att det var på tiden att göra något åt barret.
 
Strax efter vi var klara med håret for jag och Jesper ner på stan för en liten spontan date night med middag och bio. Käkade gjorde vi på bishops och jag fick äntligen en väldigt kort men välbehövlig catch up med Malin som jag inte sett på alldeles för länge. Saknar henne varje dag ♥
 
Efter bion skiljdes jag och Jesper åt och jag for till Rebban och hängde med tjejerna. Vi gjorde egentligen ingenting alls, men det behövs att bara få ha folk man tycker om runt sig utan att göra något speciellt också. Träffar sällan mina kompisar längre då jag i princip är den enda som nästan alltid börjar tidigare än tuppen på mornarna och resten av gänget jobbar både kvällar och nätter och vem vet vad. Känns typ som att jag går och lägger mig när resten av världen kliver upp om dagarna... Att få livet att passa med alla andras är fan inte enkelt alla gånger. 
 
Dagens bilder från min instagram (vem postar ens två bilder på en dag?) Nu väntar ett serieavsnitt innan sängdags och imorgon efter 18-tiden är det helg! Godnatt på er. Hoppas på fler såna här dagar!