Önskelista 2017
Postat i Allmänt

Vitt tre-vånings kakfat från babell  /  Bordtabletter med stockholmskartan från Svenskt tenn  /  Mässing ljusstaken "Gloria" i storlek S från Klong  /  2st Champagneglas från Eva Solo  /  Termoskanna från Stelton i färgen lavender  /  Plommonfärgad halsduk från Cubus  /  Knäckebrödsburk  /  Parfymen Ralph Lauren Big Pony 2  /  Stilrent förkläde  /  Sällskapsspelen "Ryktet går - After dark" och "Blokus"  /  iPhone 6 skal "monstera/jungle" från Ideal of Sweden  /  Macadamia natural oil deep repair masque  / Digitalkamera med wifi och hög bländare - Sony Cybershot RX100 III 
 
Julen och så även min födelsedag närmar sig med stormsteg. Igår slog jag in de första julklapparna och la under granen. Och ja, jag har redan satt upp julgranen. Julen är min absoluta favorithögtid och behärskningen att vänta med att julpynta besitter jag tyvärr inte. Här ovan ser ni många av grejerna jag önskar mig i år. Allra högst upp på listan står en diskmaskin, men den önskan har Jesper redan skjuit ner och begravt... Men om han inte tycker det är en vettig önskan så kan ju han agera diskmaskin tillsvidare, eller hur? Sen önskar jag mig även nya arbetsskor, men har inte bestämt vilka jag vill ha ännu. Det enda jag vet for sure är att de jag har just nu inte håller måttet när det kommer till att jobba långpannor utan att sitta ner på hela dagen.
 
Vad önskar ni er i julklapp i år? Jag såg att årets julklapp blev en elcykel i år. Hmm... Tror faktiskt jag skippar den på min önskelista.