Organiseringsmåndag
Postat i Allmänt

Startade den här veckan med att äntligen ta tag i garderobskaoset vi haft här hemma. Vi har ju inte jättemycket utrymme för våra kläder och jag har mer eller mindre tvingat ut Jeppe ur garderoben för att få plats med mina grejer. Hans skjortor har då hängt inne i skrubben runt om hans dator som gardiner ungefär, vilket kanske inte varit optimalt. Så det var på tiden att jag rensade ur lite grejer och möblerade om så att vi kan hänga mer grejer där inne. Och så fick jag dessutom packa upp mina nya fina sammetsgalgar och rensa ut lite gamla plastgalgar!
 
 
Kolla bara så fint det blev! När jag rensat klart och började lägga tillbaka kläderna i garderoben var det av någon anledning bara de svart/vit/gråa som fick stanna kvar. Alltså hur tråkigt är jag inte!? Önskar verkligen att jag kände mig mer bekväm i färg, men jag tycker verkligen inte att jag klär i det! Känner mig som en lysande regnbåge om jag har på mig mörkblått typ... Min knallrosa onepiece är typ det enda färgglada plagget jag känner mig bekväm i. Men det kanske beror på vad det är för plagg och inte på grund av färgen, haha!
 
 
Mitt i garderobsfixet märkte jag såklart att jag inte köpt tillräckligt många galgar (köpte ju för fasen 50st!) så det fick bli en sväng på solbacken för att köpa fler, och då fick jag även med mig några julgrejer hem. Jag KAN INTE vänta tills det är socialt acceptabelt att börja julpynta. När mamma flyttat nu i höst så har jag plockat hem julgranen eftersom hon inte pyntar med gran längre. Fråga mig inte vart jag ska få plats med den i våran lilla etta men jag ska banne mig ha en julgran! Hittade även väääärldens finaste presentpapper som jag köpte tre rullar av för att det är det flashigaste och glittrigaste mitt öga någonsin skådat. Till vänner och familj: Detta papper är dyrbart för mig. Får ni en present som är inslagen i detta ska ni uppskatta den extra mycket.
 
 
Har varit iväg och slängt de utrensade kläderna som anting var noppriga/fläckiga eller helt enkelt för fula för att se dagens ljus igen och nu försöker jag samla ork till att fota och lägga ut de kläderna som är i fint skick, men som helt enkelt inte made the cut i mina ögon, på köp och sälj. Känns sååå tråkigt men jag motiverar mig själv med att det i alla fall är roligare än att plugga (som jag borde göra, men skjuter på för att jag är dum i huvudet).
 
Hur har er måndag varit då? Förstår om ni kanske inte haft en lika spännande dag som jag, men alla kan ju inte leva detta fartfyllda och exotiska liv som jag gör! 
 
Ps. Eloge till dig om du orkat läsa hela det här inlägget om min garderob och julobsession.