Tre höjdpunkter just nu
Postat i Allmänt

Jag är inne i en period i lajvet när min vardag är så sjukt tråkig. Men istället för att grotta ner mig i det långtråkiga tänkte jag hightlighta topp tre saker som har hänt på sistone. Positivitet, yeeey! LET'S GO!
 
» Fått mig fina naglar av masterminden Rebecca. Glitter och glamour är fasen lajvet. Har älskat färgen rosa, paljetter och allt typiskt "flickigt" since forever basically (vilket är ganska kul eftersom mamma önskade att jag skulle bli tvärtom). Jag mår fan som bäst när jag glittrar! Fick ett glittrigt förkläde med paljetter av pappa och Vicky här om dagen. Gissa vem som är queen i köket nu för tiden?
 
» Hittat perfekta mjukisbyxan i culotte-modell. Älskaaaaaar! Tacka gudarna att det är trendigt att ha utsvängt för hjälp mig vad less man är på att trycka in sig själv i ett korvskinn varje dag. Nu är detg liksom okej att gå ut med mjukisbrallor och folk tycker dessutom att man är fashion? Praise the lord, hallelujah!
 
» Bokat utlandsresa med Jesper. I februari bär det av till Thailand för två veckor i sol och värme. Här ovan ser ni en bild från när jag var i Thailand 2015. Can't wait to go back!