Sommarlista
Postat i Allmänt

Vid den här tiden förra året publicerade jag en sommarlista, och den tänkte jag köra en repris på nu. Jag har dock plockat bort någon fråga och lagt dit någon annan. Idag känns dock inte som den mest passande dagen att publicera detta inlägg. När man tittar ut genom fönstret känns det nämligen som att sommaren är så gott som bortblåst. Vi kanske fått vår dos av sommar under maj och så blir det inget mer? 
 
 
Vad är dina planer för sommaren? 
Jag har egentligen inga planer what so ever förutom att jobba. Eftersom jag pluggar har jag ingen semester att ta ut i sommar så då får man helt enkelt jobba om man ska kunna betala hyran och äta något. Hade gärna varit ledig mer dock... Känns som att det behövs efter detta året. 
 
Vad gjorde du förra sommaren?
Jag kom in på skolan och sa därför upp mig från min tjänst på Rönnskär. Fick kattbebisar och uppfostrade dem under hela sommaren. Hann även med en minitripp till Göteborg tillsammans med Jesper. Förra sommaren var riktigt bra och att toppa den lär bli svårt.
 
 
Bästa att äta på sommaren?
Vattenmelon i början av sommaren innan den hunnit bli sådär grynig/mjölig som den blir senare. Och kärnfri ska den vara också. Skulle kunna leva på bara det.
 
Hur lång semester har du?
Har två lediga helger under hela sommaren. Räknas dem som semester eller? Nä i sommar ska jag som sagt jobba så det blir ingen ledighet fören i augusti. 
 
Vad vill du köpa inför sommaren?
Har redan köpt ett nytt balkongbord, men skulle även vilja ha något slags parasoll eller markis till balkongen. Annars tänker jag att några solstolar och en ny bikini hade varit något.
 
 
Vad ska du göra på midsommar?
Precis som förra året ska vi fira midsommar i Finnträsk med Jespers familj. Den enda midsommar traditionen jag själv haft genom åren är att jag varannat år varit i stugan, men det börjar vara några år sedan nu i och med all renoveringsstrul vi har haft därute. Tur man kan haka på andras traditioner då.
 
Vad ser du mest framemot med sommaren?
Jag hoppas att det är kvar lite av sommaren den korta perioden som är mellan slutet på mitt sommarschema och starten på min praktik. Helst skulle jag vilja åka någonstans, men vi får se hur det blir med det.
 
 
Vad ser du minst framemot?
Att sommaren ska ta slut. Och jag är inte alls taggad på stadsfesten som resten av Skellefteå är... Får bara ångest när jag tänker på alla pengar man sprättar där.
 
Vilket plagg i din garderob är favoriten i sommar?
Har alldeles nyss köpt ett par gula och blommiga byxor från Gina Tricot som har stor potential att kamma hem priset som sommarfavoriten.